INFORMAČNÍ PANEL |
---|
Hledáme moderátory pro toto fórum.
|
Časopis MOBA
Všechny časopisy
Moderátor: Nemo54
Re: Časopis MOBA
od Nemo54 » 28 úno 2021, 21:15
NÁZEV : JAK CHUTNÁ NENÁVIST
AUTOR : John Kirby
ILUSTRACE : xxxxx
PŘEKLAD : Marek Pavka
ZDROJ : nakladatelství MOBA Brno , edice COLORADO WESTERN č. 269 / 2012
POPIS : Jmenuju se Tom Shannon. Když tak nad tím přemýšlím, tak už je to věčnost, co jsem byl u Oglalů. Většina bělochů tvrdí, že to jsou krvežízniví divoši. Skutečnost je ale jiná. Měl jsem se u nich dobře a jednali se mnou, jako bych byl jedním z nich. Až jednoho dne došlo ke krvavému sporu mezi mnou a mým bratrem Kráčejícím losem. Stal se ze mě vyvrhel a poznal jsem, jak chutná nenávist...
JAZYK : CZ
POČET STRAN : 52 / 73
western , PDF - 2.39 Mb, DjVu - 1.40 Mb, DOCX - 0.36 Mb
- Kód: Vybrat vše
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět obsah kódu. Pro zobrazení se prosím přihlas nebo zaregistruj.
POZOR! NEPŘEJI SI, ABY BYLY MNOU VLOŽENÉ VĚCI KÝMKOLI VKLÁDÁNY NA DIGI, TOTO STAČÍM SÁM!!!
od Nemo54 » 28 úno 2021, 21:15
NÁZEV : MŮJ PŘÍTEL NEPŘÍTEL
AUTOR : Jack Slade
PŘEKLAD : Benjamin Hutník
ZDROJ : nakladatelství MOBA Brno , edice JACK SLADE č. 034 / 2008
POPIS : Zelená střecha listnatého lesa u řeky šuměla v mírném letním vánku. Jinak bylo všude ticho. Jen z dálky zaznívala tu a tam kanonáda a střelba z pušek. Jen ojediněle a tak zdaleka, jako by se to nikoho v lese u Wilson's Creeku netýkalo. Klid před bouří, nic jiného. Dave T. Copeland si nic nenamlouval. Ohlédl se. Muži mezi stromy a keři za ním a kolem něho stáli u svých koní. Šeptali jim nebo je hladili po šíjích a nozdrách. Zvířata byla úplně klidná a tichá. Přesně tak - v lese na břehu vládlo ticho.
POČET STRAN : 52 /
western , PDF - 3.14 Mb, DjVu - 1.97 Mb, DOCX - 0.41 Mb
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět obsah kódu. Pro zobrazení se prosím přihlas nebo zaregistruj.
POZOR! NEPŘEJI SI, ABY BYLY MNOU VLOŽENÉ VĚCI KÝMKOLI VKLÁDÁNY NA DIGI, TOTO STAČÍM SÁM!!!
od Nemo54 » 28 úno 2021, 21:16
NÁZEV : DIVOKÁ OSADA
AUTOR : G. F. Unger
PŘEKLAD : Pavel Sychra
ZDROJ : nakladatelství MOBA Brno , edice G.F.Unger - jeho velké westerny č. 063 / 1996
POPIS : Železnice se nezadržitelným tempem blížila na západ. Města vznikala a vzápětí zase zanikala. S postupem stavby se ale posouvala na západ jako stěhovavý tábor se všemi hříchy, nepravostmi a vášněmi, které provázely deset tisíc dělníků na železnici. Tak tomu bylo tehdy, když se pokládaly kolejnice Union Pacific, Pacifické dráhy. Bylo to ve své době největší inženýrské dílo světa, neboť tato železnice spojovala dva oceány.
POČET STRAN : 57 / 87
western , PDF - 2.38 Mb, DjVu - 1.91 Mb, DOCX - 0.36 Mb