Tryskošnek
Veškeré komiksy
Moderátor: Nemo54
Tryskošnek
od Nemo54 » 28 lis 2017, 00:42
Tryskošnek
Scénář: Dan Černý
Kresba: Dan Černý
Čtyřlístek: 527 (2012) – seriál pokračuje
Počet pokračování: zatím 30 do konce roku 2017
komiks upraven , cbr, Mb[/b]
- Kód: Vybrat vše
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět obsah kódu. Pro zobrazení se prosím přihlas nebo zaregistruj.
Zásadní komiksový autor Dan Černý je známý svým legendárním Fanoušem, či Jelity. Ale v posledních letech bravurně předvádí, jak dokáže perfektně zvládnout i seriály pro děti. Pro Čtyřlístkový speciál Ahoj, tady Fifi kreslí pravidelně skvělé Tritonky a řadovému Čtyřlístku kraluje Tryskošnek. Ten, coby ještě pouhý Šnek, vznikl v roce 1998 a stal se hrdinou tříokénkových stripů v různých tiskovinách i animovaného filmu. V archivech Čtyřlístku najdeme seriál Šnekoviny (4 pokračování, Čtyřlístek Speciál: 3/2012-2/2014)
Dlouho jsem mu odolával, než jsem se začetl a zjistil, že tento seriál produkci Čtyřlístku jednoznačně kraluje. Posuďte sami z první a druhé série.
Na tomto místě jsem chtěl hlasitě pět ódy na první souborné vydání Tryskošnek z roku 2015, ovšem zjistil jsem, že z prvních deseti příhod, je čertvíproč vynechaný díl 8. Věčná škoda na jinak bezvadné knížce.
POZOR! NEPŘEJI SI, ABY BYLY MNOU VLOŽENÉ VĚCI KÝMKOLI VKLÁDÁNY NA DIGI, TOTO STAČÍM SÁM!!!
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1