Unger, G.F. - Dlouhá cesta
Veškerá literatura v českém nebo slovenském jazyku
Moderátor: Nemo54
Unger, G.F. - Dlouhá cesta
od Nemo54 » 20 led 2018, 17:31
NÁZEV: DLOUHÁ CESTA
AUTOR: G.F. Unger
ILUSTRACE: obálka Bastei-Verlag
PŘEKLAD: Zuzana Schönová
ZDROJ: nakladatelství MOBA 2001
POPIS: Svlékl jsem Jasona Alvareze při pokeru z košile. Nakonec mi dal dokonce dlužní úpis na pět tisíc kusů dobytka. Ale Alvarez neuměl prohrávat, takže jsem se raději vypařil. A jen co dostavník urazil prvních pár mil, zastavili nás lupiči. Sakra, pomyslel jsem si, teď bude ta spousta peněz přece jen pryč! Měl jsem však štěstí. Z banditů se vyklubal zbytek mé jízdní jednotky z občanské války a poměrně snadno jsem je od jejich úmyslu odradil. Samozřejmě, tím jsem za ně znovu převzal zodpovědnost. Co jsem měl dělat? Tu jsem si vzpomněl na těch pět tisíc kusů dobytka, které jsem si mohl kdykoliv od Alvareze vyzvednout, a v mém mozku se začal rodit smělý plán ...
JAZYK: CZ
POČET STRAN: 164
western , PDF - 2.37 Mb, DjVu - 2.90 Mb, JPG - 51.2 Mb
- Kód: Vybrat vše
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět obsah kódu. Pro zobrazení se prosím přihlas nebo zaregistruj.
POZOR! NEPŘEJI SI, ABY BYLY MNOU VLOŽENÉ VĚCI KÝMKOLI VKLÁDÁNY NA DIGI, TOTO STAČÍM SÁM!!!
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1
Zpět na E Book - Literatura v jazyku CZ/SK