Dak gung je je / Můj stražný senior (2016)
Všechy filmy bez dabinguv rozlišení HD ready 720p
Moderátor: Stanley
Dak gung je je / Můj stražný senior (2016)
od krejca23 » 03 kvě 2019, 08:44
Dak gung je je / Můj stražný senior / My Beloved Bodyguard (2016)[720p]
Můj strážný senior (festivalový název)
Hong Kong 特工爺爺
Hong Kong Dak gung je je
Čína Wo de te gong ye ye
Čína 我的特工爷爷
Nový Zéland My Beloved Bodyguard
Akční / Thriller
Hong Kong / Čína, 2016, 99 min
Režie: Sammo Hung Kam-Bo
Kamera: Ardy Lam
Hudba: Ngai-Lun Wong, Janet Yung
Hrají: Sammo Hung Kam-Bo, Andy Lau, Chao Deng, Biao Yuen, Hark Tsui, Karl Maka, Dean Shek, Wah Yuen, Qiu Yuen, Bo Yuen, Xuebing Wang, Tian Liang, Jun Hu, Shaofeng Feng, Eddie Peng, Jia Song, Ailei Yu, Jia-yi Feng, Lily Ji
Producenti: Andy Lau, Ivy Wan-Ming Ho
Střih: Chi-Leung Kwong
Obsah:
Stařecká demence se nevyhýbá ani elitním osobním strážcům, a když už Ting nedokáže uhlídat ani svoji vnučku, odchází na odpočinek. Zločin ale bují i ve zdánlivě idylickém čínském maloměstě a do nebezpečí se dostává dcerka Tingova nového souseda. Aby ji ochránil, musí se statečný senior sám vložit do boje s místní mafií
Jazyk : CHI
Titulky : CZE (.SRT)
Rok vydání : Hong Kong / Čína, 2016
Délka : 1 hod 38 min
Žánr : Akční / Thriller
Můj strážný senior (festivalový název)
Hong Kong 特工爺爺
Hong Kong Dak gung je je
Čína Wo de te gong ye ye
Čína 我的特工爷爷
Nový Zéland My Beloved Bodyguard
Akční / Thriller
Hong Kong / Čína, 2016, 99 min
Režie: Sammo Hung Kam-Bo
Kamera: Ardy Lam
Hudba: Ngai-Lun Wong, Janet Yung
Hrají: Sammo Hung Kam-Bo, Andy Lau, Chao Deng, Biao Yuen, Hark Tsui, Karl Maka, Dean Shek, Wah Yuen, Qiu Yuen, Bo Yuen, Xuebing Wang, Tian Liang, Jun Hu, Shaofeng Feng, Eddie Peng, Jia Song, Ailei Yu, Jia-yi Feng, Lily Ji
Producenti: Andy Lau, Ivy Wan-Ming Ho
Střih: Chi-Leung Kwong
Obsah:
Stařecká demence se nevyhýbá ani elitním osobním strážcům, a když už Ting nedokáže uhlídat ani svoji vnučku, odchází na odpočinek. Zločin ale bují i ve zdánlivě idylickém čínském maloměstě a do nebezpečí se dostává dcerka Tingova nového souseda. Aby ji ochránil, musí se statečný senior sám vložit do boje s místní mafií
Jazyk : CHI
Titulky : CZE (.SRT)
Rok vydání : Hong Kong / Čína, 2016
Délka : 1 hod 38 min
Žánr : Akční / Thriller
- Kód: Vybrat vše
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět obsah kódu. Pro zobrazení se prosím přihlas nebo zaregistruj.
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět obsah kódu. Pro zobrazení se prosím přihlas nebo zaregistruj.
Naposledy upravil Stanley dne 03 kvě 2019, 11:21, celkově upraveno 1
Důvod: Oprava názvu tématu
Důvod: Oprava názvu tématu
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1
Zpět na Filmy HD ready bez dabingu