Knihovnička Ohníčku
Všechny časopisy
Moderátor: Nemo54
Re: Knihovnička Ohníčku
od Nemo54 » 03 črc 2017, 21:18
NÁZEV : MALÝ VINNETOU
AUTOR : Jiří Bínek
ILUSTRACE : Karel Franta
ZDROJ : časopis OHNÍČEK , edice Knihovnička Ohníčku č. 3 / 1970
JAZYK : CZ
POČET STRAN : 34
dětské, 2 v 1 (PDF+JPG) - 22.6 Mb
- Kód: Vybrat vše
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět obsah kódu. Pro zobrazení se prosím přihlas nebo zaregistruj.
POZOR! NEPŘEJI SI, ABY BYLY MNOU VLOŽENÉ VĚCI KÝMKOLI VKLÁDÁNY NA DIGI, TOTO STAČÍM SÁM!!!
od Nemo54 » 03 črc 2017, 21:18
NÁZEV : BOŘÍKOVY LAPÁLIE
AUTOR : Vojtěch steklač
ILUSTRACE : Vladimír Renčín
ZDROJ : časopis OHNÍČEK , edice Knihovnička Ohníčku č. 6 / 1970
JAZYK : CZ
POČET STRAN : 68
dětské, 2 v 1 (PDF+JPG) - 43.2 Mb
- Kód: Vybrat vše
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět obsah kódu. Pro zobrazení se prosím přihlas nebo zaregistruj.
POZOR! NEPŘEJI SI, ABY BYLY MNOU VLOŽENÉ VĚCI KÝMKOLI VKLÁDÁNY NA DIGI, TOTO STAČÍM SÁM!!!
od RoBertino » 03 dub 2019, 00:26
Zdravím vás a omlouvám se za pozdní hodinu,
Ohníček patřil v dětství k mým oblíbeným počinům a nad jeho knihovničkami jsem strávil dost času. Až po letech se mi znovu podařilo sehnat všechny díly, ovšem přišlo stěhování a Žlutý Robert, Jack a další odešli neznámo kam - tedy známo, do nenechavých rukou. Přežil jen Hrdinný kapitán Korkorán.
Chci touto cestou poděkovat, že si mohu znovu připomenout onu dobu možná naivní, ale dětsky nádhernou.
A jen dodávám, že se mi podařilo uhájit i knihovničku Robota Mikiho a snad ještě něco - brzy provedu průzkum archivu.
S obrovským díkem
RoBertino
Ohníček patřil v dětství k mým oblíbeným počinům a nad jeho knihovničkami jsem strávil dost času. Až po letech se mi znovu podařilo sehnat všechny díly, ovšem přišlo stěhování a Žlutý Robert, Jack a další odešli neznámo kam - tedy známo, do nenechavých rukou. Přežil jen Hrdinný kapitán Korkorán.
Chci touto cestou poděkovat, že si mohu znovu připomenout onu dobu možná naivní, ale dětsky nádhernou.
A jen dodávám, že se mi podařilo uhájit i knihovničku Robota Mikiho a snad ještě něco - brzy provedu průzkum archivu.
S obrovským díkem
RoBertino
• Stránka 2 z 2 • 1, 2